Nikon D800 DSLR Kamera (Dansk)

Nikon D800 DSLR Kamera

Den banebrydende FX-format Nikon D800 som en af de mest stærkt forventede DSLRs i lang tid, hvilket skaber fænomenal billeddannelse. Tre og et halvt år efter forgængeren D700, Nikon D800 stolt annoncere der nyeste DSLR, som tilbyder en betydeligt mere avanceret funktioner, inklusiv en pixel optælling af et forbløffende 36.3MP der – for nu i hvert fald – Rekorder konkurrencen med en komfortabel margen , og er kun sammenlignes med high-end medium format digitalt udstyr. Den forbløffende 36,3 mega-pixel FX-format sensor med en klasse-førende autofokus-system giver hidtil usete niveauer af dybde og detaljer for din fotografering. Full HD D-film giver al den fleksibilitet du har brug for broadcast-kvalitet video. Hvis du er seriøs omkring at udvikle din kreativitet, er D800 er den ultimative måde at få det store billede.

Nikon D800 DSLR Camera

D800 står over for en konkurrencepræget område, der har gjort betydelige gevinster så godt. Arch-rival Canon har for nylig opdateret sin bedst sælgende full-frame model til 22.3MP EOS 5D Mark III. At D800 har at bevise sig selv en overbevisende opgradering for nuværende Nikon skydespil er en given. Men et blik på specifikationerne viser, at Nikon klart har været opmærksom på den succes, Canon EOS 5D Mark II, og dens video performance i særdeleshed. Håbet blandt Nikon trofaste er, at D800 svarer til eller overstiger den imponerende ydelse ved høj ISO for nylig Nikon DSLR samtidig give de opløsning fordele ved en langt højere antal pixel. Bortset fra deres sensorer, for D800 og D4 har mange identiske specifikationer. Selvom D800 byder på en meget langsommere maksimal billedhastighed ved fuld opløsning (4fps, sammenlignet med 11fps i D4) og mangler nogle af de pro-orienterede “dikkedarer” som indbygget Ethernet-forbindelse, den deler samme moderniseret 51-punkts AF system, som er effektiv ned til-2EV, den samme forarbejdning motor og næsten nøjagtig det samme meget avancerede video mode.

Nikon D800 bred appel

Ud fra følgende betragtninger D4 er tænkt som en specialist værktøj for fagfolk, der har brug for at tage billeder hurtigt i al slags vejr og lysforhold, er D800 er designet til at appellere til et meget bredere brugerbase. For de fleste af os, er D4-only funktioner såsom ultra-høj ISO skydning, meget hurtige frame rates, QXD kort kompatibilitet, 2000 + billede batterilevetid og indbygget Ethernet, ganske enkelt ikke, at højt på listen over must-haves. Det samme gælder for mange proffer, der tjener deres Levebrød med deres kamera. Bryllup, event-og studie fotografer, for eksempel vil sandsynligvis være langt mere optaget af opløsning ved lave ISO-følsomheder end at skyde på 11 fps ved ISO 204.000. For dem er et kamera med D800 er feature sæt, prissat til mindre end halvdelen af omkostningerne i en D4 et spændende perspektiv faktisk. Og lad os ikke glemme videographers. D4 er Nikons mest avancerede video-aktiveret DSLR. Og D800 tilbyder næsten præcis den samme video specifikationen i en mindre, lettere, og betydeligt billigere krop, hvilket gør det potentielt meget mere attraktiv som enten en primær eller »B« videokamera på en lav-budget fotografering.

Nikon D800 Video

Nikon D800 SLR digitalkamera er mere end et DSLR, det er en broadcast-kvalitet videokamera så godt. Kørsel både stillbilleder og video capture er FX-format CMOS 36.3Mp sensor og den kraftfulde EXPEED 3 billedbehandling motor. Sikkerhedskopiering hjertet af det kamera, du vil finde et optisk lavpasfilter, der reducerer falsk farve og moiré, og en ISO-område på 100-6400, der kan udvides til ISO 50-25600 ækvivalent. Derudover D800 har 14-bit A / D-konvertering og 16-bit billedbehandling. Hvad mere er, kameraets Nikon F-bajonet accepterer et væld af NIKKOR-objektiver, omfattede DX-objektiver og AF-S objektiver og Nikon Speedlights giver ekstraordinære flash kapaciteter.

Den D800 Advanced Scene Recognition System med et 91k-pixel RGB-sensor giver præcise, nøjagtige farver i hver eneste scene, for naturligt udseende resultater. Ansigtsgenkendelse og en detaljeret sceneanalyse understøtte mere præcis autofokus, automatisk eksponering, og i-TTL-flash eksponering for et vilkårligt antal sammensætning og belysning situationer. Når det kombineres med auto-area AF og motivsporing i 3D-tracking, dine billeder er endnu mere finjusteret. Hertil kommer, især når de 3D Color Matrix III funktion resulterer i glædeligt auto engagementer, menneskelige ansigter er i scenen.

Den D800 benytter Nikons i-TTL system, for den øverste i nøjagtighed og balance. Når det kombineres med Nikons Speedlights, høj kvalitet stillbilleder resultat. Selvfølgelig også kameraet har en indbygget pop-up blitz for de spur-of-the-moment snapshots og andre tilfældige pics. Den D800 også anvender Nikons automatiske hvidbalance, der er udstyret til en lang række optagesituationer. De avancerede Multi-CAM 3500FX autofokus sensor giver skarpe billeder, selv i svagt lys og de fire AF-området tilstande giver dig den alsidighed, du har brug for at skyde alt fra stillbilleder til gadebilleder til landskaber og meget mere.

Når det kommer til HD videooptagelse, udsender D800 skyder kvalitet video i to D-Movie formater på 1080/30p fuld HD. Den D800 fanger film i FX-og DX filmformater. FX-baseret format gør lille dybdeskarphed med smuk bokeh, mens DX-formatet bruger et billede område svarende til 35mm film film, for et kig filmfotografer er vant til. Ekstra video funktioner omfatter live view funktion, evnen til at optage high-fidelity stereo lyd med en ekstern mikrofon, og mulighed for at skyde time-lapse fotografering og gemme det som en film fil. Flicker reduktion og brugerdefinerede indstillinger muliggøre endnu større ytringsfrihed i dine film.

Når det kommer til at se dine scener du har et valg af de 100% dækning FX-format optiske søger eller 3,2 “LCD-skærm. Den pentaprisme-søger giver dig en klar og præcis visning, når du optager stillbilleder. Og den generøse 3,2” 921k-dot bred synsvinkelafhængig LCD giver dig funktioner som en anti-reflekterende struktur, lysstyrkekontrol, og evnen til at forstørre afspilning billeder op til 46x. Andre bemærkelsesværdige funktioner i D800 omfatter en hurtig responstid på 0,12 sekunder, high-speed CF-og SD-to kortpladser, high-speed dataoverførsel med en USB 3,0 forbindelse, en høj kapacitet EN-EL15 genopladeligt lithium-ion batteri, en præcis og holdbar lukker, og en høj præcision sekventiel kontrolmekanisme.

En DSLR selvom det kan være, den D800 kommer med en række kreative og intuitive funktioner til at holde yourshooting både spændende og effektiv. Funktioner som direkte adgang til Picture Control-funktionen og en fire-knap layout og slip funktionsvælgeren på kameraets øverste dæk gør din skydning livet lettere, mens High Dynamic Rang, Dual-akse elektronisk virtuel horisont, og talrige i kameraet redigeringsfunktioner sikre at du får den skudt, du ønsker. Den D800 leveres med ViewNX 2-software til browsing, redigering og deling af dine filer. Valgfri software fra Nikon, der kan bruges indbefatter Capture NX 2 og Camera Control Pro 2.

Specifikationer:

 • 36,3 megapixel FX-format (full-frame) CMOS-sensor med højt signal-til-støj-forhold, stort dynamikområde og 12-kanals udlæsning.
 • ISO 100-6400: kan udvides op til 25.600 (ækvivalent) og ned til 50 (ækvivalent).
 • 4 fps kontinuerlig optagelse i FX / 5: 4 afgrøder modes. 5 fps i 1.2x/DX afgrøder modes.
 • Multi-area D-Movie records FX-og DX-format Full HD (1080p) film i 30p, 25p og 24p. Max optagetid ca. 29 minutter og 59 sekunder. Tilbyder ukomprimeret HDMI-udgang til eksterne enheder og high-fidelity lyd kontrol.
 • Multi-CAM3500FX 51-punkts AF-system: individuelt valgbare eller konfigureres i 9-punkt, 21-punkt og 51-punkter. Følsom ned til -2 EV (ISO 100, 20 ° C/68 ° F).
 • EXPEED 3 image processor med 14-bit A / D-konvertering og 16-bit billedbehandling giver en suveræn nuanceovergang.
 • 8 cm (3,2-in.), 921k-dot LCD skærm med auto lysstyrkekontrol anti-reflekterende, med bred farvegengivelse.
 • 3D Color Matrix III: 91k pixel AE AF-sensor med fuld tid ansigtsgenkendelse.
 • 100% søgerdækning og tre beskæringsindstillinger: 5:4, 1,2 x og DX-format, med søgeren maskering.
 • Stille optagetilstand: perfekt til diskret fotografering, er lyden af kameraets spejl returdrej mærkbart reduceret.
 • Meget præcis og holdbar lukker enhed: standard bedømmelse på 200.000 cyklusser med en maksimal lukkertid på 1/8, 000 sek og flashsynkronisering ved op til 1/250 sek.
 • Lagring: CF-og SD-kort slots.
 • Indbygget i-TTL Speed-light: GN / ledetal ca. 12, 24mm linse dækning.
 • Holdbart magnesiumlegering: fugt og støv resistente.
 • Wireless LAN og Ethernet via den trådløse sender WT-4Nikon D800

Nikon D800 kommer stærkt anbefales og er absolut en glimrende opgradering til den tidligere model. Baseret på de vurderinger, er dette kamera elsket af både professionelle og amatører.

En film af Sandro skudt med Nikon D800.

 Leave a Reply

Your email address will not be published.