Canon Powershot G1X Kamera (Dansk)

Canon Powershot G1X Kamera

SLR-Style kontrol i en lille krop, hvordan denne Canon PowerShot avancerede kompakte foranstaltninger op. En billetpris råb fra CSC (Compact System kameraer), at mange havde forventet at se fra Canon, producentens seneste udvikling er ikke mindre revolutionerende i sit design, Raising the bar for avancerede kompaktkameraer, Den nye Powershot G1X bygger på de seneste succeser dens fremragende G-serie kameraer. Mens håndtering og styling af den nytilkomne forbliver fortrolig, den store forskel mellem G1x og Canons nyeste flagskib avancerede kompakt er dens sensor: et nyudviklet 18,7 x 14mm CMOS, der er 6,3 x større end G12 er. På næsten, men ikke helt APS-C størrelse dimensionerne af en sensor normalt findes i alle undtagen de øverste ende modeller i Canon’d EOS DSLR range-sensoren design er sammenlignelig med Canons populære EOS 600D DSLR, med en lille barberet off dens dimensioner, takket være sin 4:3-format. Denne nye 14,3-megapixel sensor udgør en væsentlig kursændring til fremstilling kompakte rækkevidde og lover at levere top kvalitet billeder. Yderligere bemærkelsesværdige funktioner omfatter en 4x optisk zoom, der leverer en brændvidde svarende til 28-112mm på et 35mm kamera, en høj opløsning, 3-tommer variabel vinkel LCD, Full HD (1080p) filmtilstand og en indbygget optisk søger . Sigte på avancerede entusiaster og professionelle, der har behov for en back-up enhed eller mere transportabel alternativ til deres sædvanlige DSLR kit, Canon Powershot G1X tilbyder også fuld manuel kontrol over kameraindstillingerne, plus RAW fil skydning formåen.

Indarbejdelsen af Canons nyeste generation DIGIC5 image processor er en reel aktivet til PowerShot G1X er feature-sæt, kørsel dens ydelse og håndtering af kameraets store RAW filer med relativ lethed og effektivitet. Den G1X har 4x optisk zoom kan ikke tilbyde anvendelsesområdet til at omfatte alle optagesituation, men det tilsvarende 28-112mm rækkevidde viser sig at være tilstrækkelig for de fleste dagligdags situationer. Linsen selv har Ultra High Refractive Index Asfæriske (UA) elementer, som kombinerer med up-to-date Image Stabilization teknologi til at hjælpe med at sikre den bedst mulige billedkvalitet er opnået. Med en maksimal blændeåbning på F2.8, på det bredeste indstilling linsen har meget godt lys-indsamling evne, hvilket gør det en anstændig performer i svagt lys situationer og hjælper til at holde ISO lav i dunkle forhold. Det betyder også, at der er mulighed for at producere nogle smukke ud-af-fokus effekter: en funktion, der er svært at opnå med alternative kompakteringer at funktionen mindre sensorer. Den maksimale blænde er variabel dog faldt til en mindre imponerende F5.8 med linsen på sit længste telefoto-indstilling, men mere positivt, det tidligere nævnte IS teknologi gør vise sig effektiv til bekæmpelse af kamerarystelser, når du behøver det mest. Sidstnævnte udnytter Canons nye Intelligent IS teknologi til at analysere motivets position og objektivets brændvidde på samme tid som afsløre enhver kameraets bevægelser. Systemet vælger derefter fra en række af syv forskellige IS-tilstande, picking den mest hensigtsmæssige til at passe til situationen, uanset om du optager close-up eller panorering efter objekter i bevægelse.

PowerShot G1X “Mean Machine”

I modsætning til din gennemsnitlige kompakt – hvoraf de fleste er i øjeblikket hælder til at indarbejde moderigtige farver og elegant, minimalistisk styling – PowerShot G1X er en chunky, utilitaristisk udseende kamera, der helt sikkert ligner dens midler forretning. Ligesom resten af G-serie kameraer, der kom før det, er den robuste kamerahuset prydet med alle slags kontakter, knapper og ringer, som alle er rettet mod catering til hands-on fotografer, der kræver den højeste grad af kontrol i indstillingerne. The Front af kameraet er domineret af sin temmelig heftig udseende linse, sammen med et AF-hjælpelampen og forsiden af den indbyggede optiske søger. En gummi-klædte foran greb letter relativt komfortabel fotografering i længere perioder ad gangen, mens en front kommandohjul tilbyder en enkel metode til at ændre indstillinger på flue. Toppanelet sport kameraets zoom-grebet indkapslet udløserknappen, belyste power knap, indbygget pop-up flash og metal hotshoe til fastgørelse eksternt tilbehør. Den velassorterede funktionshjulet sidder på toppen af et større dial, der lader dig hurtigt anvende eksponeringskompensation på et øjebliks varsel: en langt mere intuitiv måde at arbejde på end at skulle indtaste en menu system til at foretage ændringer. Bagpanelet har en smukt lys og detaljeret 920.000 dot 3-tommer LCD-skærm, som er hængslet på sin venstre side, således at den kan vendes ud og drejes for at gøre skyde på skæve vinkler nemmere, eller det kan drejes helt over og stuvet forsiden nedad for ekstra beskyttelse og derefter ikke er i brug. Canon PowerShot G1X lille optisk søger kan ikke konkurrere med de større, lysere versioner af sine EOS DSLR brødre, men det bliver bedre på det er forgængers mindre tilbud og giver et brugbart alternativ til optagelse med skærmen under særligt stærke lysforhold.

Canon G1X Er Et Stærk Værktøj

Den påmindelse om kameraets rustfrit stål pletteret overflade er besat af kontrol for at få adgang funktioner som lysmåling og AF-indstillinger, samt den enkle at navigere hovedmenu System, en velkendt scrolling fire-vejs d-pad tilbyder også genveje til ISO, flash, display og AF-indstillinger, hvor sidstnævnte herunder en meget velkommen manuel fokusering option. Ved at trykke den centrale FUNC. / SET knappen opfordrer også op en nyttig skærmmenuen med yderligere muligheder for hurtig tweaks.A dedikeret film optageknap Aktiverer G1X Full HD video mode, der producerer optagelser, der er relativt glat, klar og detaljeret, med AF systemet holder op godt med motiver i bevægelse. Linsen zoom og IS funktioner forbliver anvendes, mens optagelserne – selv regner opererer lyde til afhentning på dit lydspor. Billedkvalitet, når der optages stillbilleder er ofte intet mindre fremragende, med G1X bevise sin evne til at producere skarpe, meget detaljerede resultater. Støj kontrol er ret imponerende for et kompakt kamera, med skud bevarer en imponerende detaljeringsgrad, dynamikområde og skarphed i det meste af G1X omfattende ISO-følsomhed rækkevidde – selv formår at træde i stedet for udførelsen af EOS 600D ved højere indstillinger – herunder top -whack indstilling af ISO 12800. Farverne er præcis også, med den helt rigtige mængde af vitalitet for vores smag, men ligesom de fleste af de indstillinger, dette kamera tilbyder dig kan finjustere udseendet af dine billeder i kameraet, der passer til dine egne behov. Den automatiske WB og målesystemer både klarer sig godt, håndtering af de fleste lysforhold til at producere præcise eksponeringer i næsten enhver henseende: Hvis du søger efter en kompakt, der er i stand til at levere DSLR-lignende billedkvalitet på en langt mere bærbar pakke, du vandt ‘t være skuffet over, hvad dette fremragende kamera har at tilbyde.

features:

  • Stor 14,3 MP CMOS, DIGIC 5, HS System
  • Kompakt 4x zoom, Intelligent IS
  • 7,5 cm (3,0 “) variabel vinkel LCD; OVF
  • Full Manual, RAW, DPP
  • Full HD, HDMI
  • High-speed Burst HQ
  • Smart Auto
  • omfattende tilbehør
  • HDR tilstand og ND-filter
  • Valgfri 40m vandtæt sagLeave a Reply

Your email address will not be published.